Visi mūsų parduodami aliejai yra pagaminti tausojančiu šalto spaudimo būdu, itin griežtai kontroliuojant žaliavų kokybę ir technologinius procesus. Didžioji dalis aliejų yra ekologiški. Juose gausu vertingų medžiagų – visų pirma vitamino E, augalinių sterolių. Kanapių ir linų sėmenų aliejus yra turtingas Omega-3 riebiosiomis rūgštimis. Kokosų aliejus tinka kepti ir tepti vietoje sviesto. Ghi – valytas sviestas, kurį drąsiai galima naudoti kepimui.
Extra virgin alyvuogių aliejus ARBEQUINA, ekologiškas. Aukščiausios rūšies šalto spaudimo, išgautas tiesiogiai iš alyvuogių ir tik mechaniniu būdu. Iš pietryčių Ispanijoje, Albacete provincijoje, rinktų Arbequina alyvuogių. Malonaus, itin švelnaus skonio. Tinka gardinti paruoštą maistą, trumpai troškinti.
„Bio Planete“ ekologiškas extra virgin švelnus alyvuogių aliejus yra šalto spaudimo, itin švelnaus savito skonio, kuris padeda atskleisti patiekalų skonį.
Ekologiškas neskaidrintas (nefiltruotas) obuolių sidro actas, dar vadinamas tiesiog obuolių actu, gaminamas natūralios fermentacijos būdu iš sveikų, prinokusių ekologiškų obuolių, neapdorotas termiškai. Rūgštingumas 5%.
„Ölmühle Solling“ ekologiškas šalto spaudimo kokosų aliejus spaudžiamas iš šviežiai džiovintų sunokusių kokosų, kurie tik surinkti yra smulkinami ir karštu oru keletą minučių džiovinami. Nerafinuotas ir nedezodoruotas. Nuostabaus aromato. Naudojamas maisto gamybai ir kūno priežiūrai.
„Clearspring“ ekologiškas avokadų aliejus yra šalto spaudimo ir nerafinuotas. Puikiai tinka padažų, marinatų ruošimui, kaip pagardas salotoms, troškinimui, kepimui, virimui.
Aliejus atsparus karščiui (tinka kaitinti iki 250ºC). Švelnus šviežio avokado skonis pagyvina salotas, padažus ir užpilus. Turi daug vitamino E ir mononesočiųjų riebalų rūgščių. Vitaminas E padeda apsaugoti ląsteles nuo oksidacinės pažaidos. Sočiųjų riebalų pakeitimas nesočiaisiais riebalais mityboje padeda palaikyti normalią cholesterolio koncentraciją kraujyje.
Ekologiškas skrudintų sezamų sėklų aliejus ypač populiarus kinų, korėjiečių ir japonų virtuvėje, kur naudojamas maisto aromatui ir skoniui paryškinti. Netinka kepti.
Extra virgin alyvuogių aliejus PICUAL, ekologiškas. Aukščiausios rūšies šalto spaudimo, išgautas tiesiogiai iš alyvuogių ir tik mechaniniu būdu. Iš pietryčių Ispanijoje, Albacete provincijoje, rinktų Picual alyvuogių. Malonaus, turtingo skonio. Vidutinio intensyvumo, burnoje juntamas malonaus kartumo ir pikantiškumo balansas. Tinka gardinti paruoštą maistą, trumpai troškinti.