- sojų pupelės* 46%, vanduo, jūros druska, mirinas* (saldieji ryžiai*, vanduo, kultūriniai ryžiai*). *– iš ekologinių ūkių.
- (100 g): Energinė vertė 415 kJ/98 kcal Riebalų 0 g iš jų sočiųjų 0 g Angliavandenių 8.4 g iš jų cukrų 0.6 g Baltymų 15 g Druskos 19.4 g
- pievagrybiai, baravykai 37 proc., svogūnai, rapsų aliejus, druska, pipirai, lauro lapai
- 100 g – 702 kJ/ 170 kcal, Riebalai 15,3 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 1,1 g, Angliavandeniai 4,8 g, iš jų cukrų 1,8 g, Baltymai 3,2 g, Druska 1,5 g.
- baklažanai 35%, keptos vištienos kepenėlės (rapsų aliejus, druska, juodieji pipirai) 30%, svogūnai, moliūgų sėklų branduoliai 10%, česnakai, rapsų aliejus, druska, pipirai.
- 100 g – 794 kJ/ 191 kcal, Riebalai 13 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 1,8 g, Angliavandeniai 5,8 g, iš jų cukrų 1 g, Baltymai 12,6 g, Druska 1,4 g.
- 100 g – 288 kJ/ 141 kcal, Riebalai 9 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 1,1 g, Angliavandeniai 5,3 g, iš jų cukrų 2,6 g, Baltymai 9,7 g, Druska 1,9 g.
- Keptos vištienos kepenėlės (rapsų aliejus, druska) 52 %, cukinijos 23 %, raudonos paprikos 19 %, rapsų aliejus, druska, kvepiantieji pipirai, muskatas, lauro lapeliai, kardamonas, cinamonas.
- 100 g/ml – 823kJ/197 kcal, Riebalai 13 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,8, Angliavandeniai 4 g, iš kurių cukrų 1,4 g, Baltymai 16 g, Druska 1,3 g.
- 100 ml – 35 kJ/ 8 kcal, Riebalai 0 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 0 g, Angliavandeniai 1,6 g, iš jų cukrų 0 g, Baltymai 0 g, Druska 0,5 g.