„Lebensbaum“ juodieji pipirai grūdeliais iš biodinaminio ūkio (demeter) - sodriai aštraus skonio. Visiems patiekalams suteikia pikantiškumo. Tinka gardinti padažus, garnyrą, žuvį, mėsą ir kita.
Pikantiškas „Lebensbaum“ ekologiškų laurų lapų aromatas atsiskleidžia lėtai. Reikia ilgą laiką pavirti kartu su patiekalu. Prieskonis stiprus, todėl daug dėti nereikia. Išimti prieš patiekiant.
„Lebensbaum” ekologiškas maltas muskatas – aromatingas, pikantiško, kiek aštroko skonio. Šiuo atogrąžose auginamu prieskoniu tinka gardinti padažus, sriubas ir daržovių patiekalus, taip pat desertus. Naudokite nedideliais kiekiais, baigiant ruošti patiekalą.
„Lebensbaum” ekologiškos kmyninių kuminų sėklos. Kmyninis kuminas - tai tipiškas rytų virtuvės prieskonis. Tinka gardinti paukštienos ir daržovių patiekalus, salotas, sriubas ar dėti į nesaldžius kepinius.
„Lebensbaum” ekologiškos pankolių sėklos yra saldymedį primenančio skonio. Taip pat žinomas kaip „saldusis kmynas“. Tinka gardinti duoną, žuvies ir mėsos patiekalus, troškinius. Tinka vartoti kaip arbatą, vienas arba su indiškais kmynais ir kalendra. Kramtomas pankolis pagerina burnos kvapą.
„Lebensbaum“ ekologiška burbono vanilės ankštis. Minkštas, saldus burbono vanilės skonis meistriškai papildo saldžiuosius patiekalus pradedant pyragu ir baigiant Crème brûlée. Tačiau švelnioji vanilės ankštis tinka ir prie žuvies bei salotų.
„Lebensbaum“ kvapnios ekologiškos džiovinto Ceilono cinamono (lot. Cinnamomum verum) lazdelės tinka gardinti karštą vyną, punšą bei kitus karštus gėrimus. Sumaltą galima dėti į salotas, kompotus, pyragus.
„Lebensbaum“ švelnaus, saldoko skonio ekologiškas Ceilono cinamonas, gaunamas iš Ceylanicum cinamono medžio žievės. Tinka gardinti saldžiuosius patiekalus, salotas, arabiškus patiekalus ir kt.