Konjako milteliai gaminami iš konjako šaknies, dar kitaip vadinami gliukomananu. Tai ypač tinka laikantis keto, low carb ar paleo mitybų, nes puikiai sutraukia vandenį, ypač išbringsta ir suteikia ilgalaikį sotumo jausmą.
Bambuko miltai yra puikus šaltinis baltymų, skaidulų, vitaminų ir mineralų. Jie taip pat yra žinomi dėl savo maistingumo ir naudingų savybių organizmui. Šie miltai gali būti naudojami įvairiuose maisto produktuose, tokiuose kaip duonos, košės, pyragaičiai ar kiti gaminiai, siekiant praturtinti maistą naudingomis medžiagomis.
Atsparus tapijokoskrakmolas taip pavadintas, nes yra atsparus virškinimui. Jis nevirškinamas skrandyje ir plonojoje žarnoje. Dėl šios priežasties jis nedidina gliukozės kiekio kraujyje. Jis patenka į storąją žarną, kur fermentuojamas kaip prebiotikas, kad maitintų gerąsias bakterijas jūsų žarnyne.
„Ölmühle Solling“ ekologiški linų sėmenų miltai. Gaminami iš neskrudintų rudų linų sėmenų. Turi ypač daug baltymų (36%) ir skaidulinių medžiagų (43%). Mažai druskos.
Nesvarbu, ar naudosite baltymų kokteiliuose, ar kepant mažiau angliavandenių turinčius patiekalus. Lubinų miltai suteikia nuostabų riešutų skonį ir juose yra ypač didelis baltymų kiekis - 40 g.