Tai natūrali alternatyva cukrui, pasižyminti antioksidacinėmis savybėmis. Puikiai tinka arbatai, kavai ir kitiems karštiems gėrimams saldinti. Taip pat, naudojamas kaip saldiklis gaminant uogienes, kompotus, sirupus, konditerijos gaminius.
Ksilitolis – augalinės kilmės saldiklis, turintis žemesnį (8-12 kartų) glikemijos indeksą už įprastą cukrų, todėl tinkantis diabetikams, nutukusiems asmenims bei keto ir low carbs mityboms. Jis nesuteikia maistui pašalinio poskonio, yra panašaus saldumo kaip ir cukrus.
Kokosų miltai išgaunami iki miltelių apdorojant kokosą – jie pasižymi lengvumu, švelniu skoniu ir tuo, kad daugeliu atvejų gali būti naudojami vietoje įprastų miltų arba maišomi su jais. Pasitelkite kokosų miltus kaip ingredientą ruošdami ir kepamus, ir nekeptus desertus.
Migdolai – neabejotinai karališki riešutai, dėl gausybės svarbių maistinių medžiagų gali būti laikomais vienais vertingiausių. Šių riešutų miltai – tai puikus, maistingas, sveikas ir įvairius patiekalus dar labiau pagardinantis įprastų kvietinių miltų pakaitalas. Be glitimo.
Traškus žemės riešutų kremas – nepakartojamo skonio. Sudėtyje 100% tik žemės riešutai ir daugiau nieko! Labai malonios traškios konsistencijos, kuri nesudaro riebalo įspūdžio.