Auksinių linų sėmenų miltai, kokosų miltai, migdolų miltai ir moliūgų sėklų miltai kartu su obuolių skaidulomis ir saulėgrąžų sėklomis - plius lengvas prieskonių mišinys suteikia duonai šiek tiek stiprų, aštrų juodos duonos skonį.
Vienoje iškeptoje duonelėje yra 28 g aukštos kokybės baltymų ir 14 g skaidulinių medžiagų, tik 1,5 g angliavandenių ir 3,8 g riebalų. Su sėklų mišiniu, kurį sudaro auksinės ir rudosios linų sėklos, saulėgrąžų ir sezamo sėklos.
Vienoje iškeptoje duonelėje yra 30 g aukštos kokybės baltymų ir 17 g skaidulinių medžiagų, tik 1,6 g angliavandenių ir 3,8 g riebalų. Su puikiu chia sėklų bei indiškos ciberžolės deriniu.