"AdamsPizza" "Avanti" picos kepimo mišinys (150 g)
100 g iškeptame picos pade yra net 38 g aukštos kokybės baltymų ir tik 2,7 g angliavandenių bei, kaip visada, nėra sojos.
Saugus apmokėjimas internetu.
Aprašymas
Turi daug baltymų, daug skaidulinių medžiagų, puikiai tinka keto, paleo bei low carbs mityboms. Kviečių baltymai kartu su pieno baltymais ir auksiniais linų sėmenų miltais pasižymi itin puikiu skoniu. Sudėtyje esančios bambuko bei balkšvojo gysločio sėklų skaidulos skatina virškinimą ir teigiamai veikia žarnyno veiklą.
Greitai ir lengvai pagaminama. Iš mišinio išeina 250 g picos padas.
Gaminimas.
Jums reikės: picos mišinio; 180 ml apie 30°C vandens.
1. Suberkite visą picos mišinį į dubenį ir supilkite šiltą vandenį, jei reikia įpilkite šaukštą alyvuogių aliejaus.
2. Viską gerai išmaišykite.
3. Tieskitės kepimo popierių, tuomet jį šiek tiek apibarstykite bambumo skaidulomis arba pasirinktais keto tinkančiais miltais. Suformuotą picos tešlą dėkite ant kepimo popieriaus vidurio ir rankomis prispauskite. Ant tešlos uždėkite maistinę plėvelę ir iškočiokite iki norimo dydžio ir storio picos pado.
4. Palikite 20 minučių šiltoje vietoje, kad pakiltų. Ant pakilusio picos pado dėkite patinkančius picos ingredientus.
5. Dėkite į įkaitintą iki 180°C orkaitę ir kepkite apie 15 minučių.
Sudedamosios dalys: kviečių baltymai, pieno baltymai, sumažinto riebumo auksinių linų sėmenų miltai, balkšvojo gysločio sėklų skaidulos, bambuko skaidulos, mielės, druska. Gali būti sezamo sėklų pėdsakų.
Maistinė vertė (iškepto picos pado):
Energinė vertė: 100 g | 923 kJ / 220 kcal |
Riebalai | 0,7 g |
- iš jų sočiųjų riebalų rūgščių | 0 g |
Angliavandeniai | 2,7 g |
- iš jų cukrų | 0,04 g |
Skaidulinės medžiagos | 6,4 g |
Baltymai | 38 g |
Druska | 0,6 g |
Laikymo sąlygos: Mišinį laikyti sausoje, vėsioje vietoje, vengti tiesioginių saulės spindulių.