"Nutringo" Duonos kepimo mišinys (1kg)
Šis duonos mišinys yra be grūdų. Jis yra idealus glitimo netoleravimo (celiakijos) atveju, taip pat diabetikams dėl mažo glikemijos indekso ir keto bei low carb mityboms.
- KM016
- Kepimo mišiniai
Saugus apmokėjimas internetu.
Aprašymas
4 g angliavandenių: kepkite šviežią duoną kasdien, porcijoje yra tik 4 g angliavandenių. 20 g baltymų: raumenims stiprinti reikalingi vertingi baltymai. Po treniruotės dabar naudokite duoną, kurioje nėra daug angliavandenių, bet yra daug baltymų (augaliniai baltymų šaltiniai, omega-3 riebalų rūgštys ir vitaminų atsargos). 100 % paleo, keto, low carb: kad ir kokios mitybos planuojate laikytis, mes jums pasakysime, kad yra tinkama duona.
Jums reikės: 200 g duonos mišinio; 250 g varškės; 150 ml vandens; Jei reikia 50 ml MCT aliejaus.
Gaminimas:
1. Visus ingredientus gerai išmaišykite.
2. Suformuotą duonos kepalą dėkite į riebalais arba kepimo popieriumi išklotą kepimo formą.
3. Dėkite į įkaitintą orkaitę ir kepkite 170°C temperatūroje 80 minučių.
4. Maždaug po 10 minučių kepimo, peiliu padarykite skerspjūvį, kad duona galėtų iškilti. Kepant apšlakstykite šlakeliu vandens. Kai iškepa, išimkite iš orkaitės ir leiskite atvėsti kambario temperatūroje.
Sudedamosios dalys: saulėgrąžų miltai (iš dalies sumažinto riebumo), auksinių linų sėmenų miltai (iš dalies sumažinto riebumo), rudieji linų sėmenų miltai (iš dalies sumažinto riebumo), lubinų miltai, kiaušinių baltymų milteliai, saulėgrąžų sėklos, linų sėmenys, sezamo sėklos, balkšvojo gysločio sėklų luobelės, druska, tešlos kildinimo medžiagos (gliukonato laktonas ir natrio bikarbinatas).
Maistinė vertė:
Energinė vertė: | 1231 kJ / 297 kcal |
Riebalai | 20,5 g |
- iš jų sociųjų riebalų rūgščių | 2,1 g |
Angliavandeniai | 4 g |
- iš jų cukrų | 1,8 g |
Skaidulinės medžiagos | 4,1 g |
Baltymai | 19,1 g |
Druska | 1,23 g |
Laikymo sąlygos: Mišinį laikyti sausoje, vėsioje vietoje, vengti tiesioginių saulės spindulių.
Gamintojas: Nutringo GmbH, Vokietija.