"AdamsBrot" Duonos ir duonos bandelių kepimo mišinys (200 g)
Vienoje iškeptoje duonelėje yra 30 g aukštos kokybės baltymų ir 14 g skaidulinių medžiagų, tik 1,6 g angliavandenių ir 3,4 g riebalų.
Saugus apmokėjimas internetu.
Aprašymas
Turi daug baltymų, daug skaidulinių medžiagų, puikiai tinka keto, paleo bei low carbs mityboms. Saulėgrąžų baltymai, auksinių linų sėmenų miltai, kokosų miltai, kviečių baltymai ir pieno baltymai kartu su obuolių skaidulomis ir auksinių linų sėklomis suteikia duonelėms traškią plutelę ir puikų skonį.
Greitai ir lengvai pagaminama. Iš mišinio išeina 360 g duonelių (4 x 90 g).
Gaminimas.
Jums reikės: duonelių mišinio; 230 ml apie 30°C vandens.
1. Suberkite visą duonelių mišinį į dubenį ir supilkite šiltą vandenį.
2. Tešlą minkykite apie 2 minutes.
3. Iš gautos tešlos suformuokite 4 duoneles ir dėkite į riebalais išteptą arba kepimo popieriumi išklotą kepimo formą.
4. Duonelių viršų šiek tiek įpjaukite, uždenkite lininiu audiniu ir palikite šiltoje vietoje 30 min, kad pakiltų.
5. Pakilusias duoneles dėkite į įkaitintą iki 180°C orkaitę bei kepkite apie 30 minučių.
Galite kepti duonkepėje pagal prietaiso instrukcijas.
Sudedamosios dalys: kviečių baltymai, pieno baltymų koncentratas, sumažinto riebumo auksinių linų sėmenų miltai, sumažinto riebumo saulėgrąžų baltymai, sumažinto riebumo kokosų miltai, auksinių linų sėklos, bambuko skaidulos, obuolių skaidulos, druska, mielės. Gali būti sezamo sėklų pėdsakų.
Maistinė vertė:
Energinė vertė: 100 g | 1491 kJ / 356 kcal |
Riebalai | 6,9 g |
- iš jų sočiųjų riebalų rūgščių | 3,2 g |
Angliavandeniai | 3,2 g |
- iš jų cukrų | 1,7 g |
Skaidulinės medžiagos | 28 g |
Baltymai | 59 g |
Druska | 1,8 g |
Laikymo sąlygos: Mišinį laikyti sausoje, vėsioje vietoje, vengti tiesioginių saulės spindulių.