"AdamsBrot" Duonos ir duonos bandelių kepimo mišinys su 4 rūšių sėklomis (200 g)
Vienoje iškeptoje duonelėje yra 28 g aukštos kokybės baltymų ir 14 g skaidulinių medžiagų, tik 1,5 g angliavandenių ir 3,8 g riebalų. Su sėklų mišiniu, kurį sudaro auksinės ir rudosios linų sėklos, saulėgrąžų ir sezamo sėklos.
Saugus apmokėjimas internetu.
Aprašymas
Turi daug baltymų, daug skaidulinių medžiagų, puikiai tinka keto, paleo bei low carbs mityboms. Saulėgrąžų baltymai, auksiniai linų sėmenų miltai, kokosų miltai, kviečių baltymai ir pieno baltymai kartu su obuolių skaidulomis ir sėklų mišiniu suteikia duonelėms traškią plutelę ir puikų skonį.
Greitai ir lengvai pagaminama. Iš mišinio išeina 350 g duonelių (4 x 85 g).
Gaminimas.
Jums reikės: duonelių mišinio; 220 ml apie 30°C vandens.
1. Suberkite visą duonelių mišinį į dubenį ir supilkite šiltą vandenį.
2. Tešlą minkykite apie 2 minutes.
3. Iš gautos tešlos suformuokite 4 duoneles ir dėkite į riebalais išteptą arba kepimo popieriumi išklotą kepimo formą.
4. Duonelių viršų šiek tiek įpjaukite, uždenkite lininiu audiniu ir palikite šiltoje vietoje 30 min, kad pakiltų.
5. Pakilusias duoneles dėkite į įkaitintą iki 180°C orkaitę bei kepkite apie 30 minučių.
Galite kepti duonkepėje pagal prietaiso instrukcijas.
Sudedamosios dalys: kviečių baltymai, pieno baltymų koncentratas, sumažinto riebumo auksinių linų sėmenų miltai, sumažinto riebumo saulėgrąžų baltymai, sumažinto riebumo ekologiški kokosų miltai, saulėgrąžų sėklos, sezamo sėklos, auksinių ir rudųjų linų sėklos, bambuko skaidulos, obuolių skaidulos, druska, mielės.
Maistinė vertė:
Energinė vertė: 100 g | 1539 kJ / 368 kcal |
Riebalai | 8 g |
- iš jų sočiųjų riebalų rūgščių | 1,3 g |
Angliavandeniai | 3,1 g |
- iš jų cukrų | 1,4 g |
Skaidulinės medžiagos | 30 g |
Baltymai | 58 g |
Druska | 1,6 g |
Laikymo sąlygos: Mišinį laikyti sausoje, vėsioje vietoje, vengti tiesioginių saulės spindulių.