"AdamsPizza" "Adamo" picos kepimo mišinys (150 g)
Turi daug baltymų, daug skaidulinių medžiagų, puikiai tinka keto, paleo bei low carbs mityboms.
Saugus apmokėjimas internetu.
Aprašymas
Turi daug baltymų, daug skaidulinių medžiagų, puikiai tinka keto, paleo bei low carbs mityboms. Saulėgrąžų baltymai, auksinių linų sėmenų miltai ir moliūgų sėklų miltai suteikia picos padui šiek tiek pikantišką natą, tobulą traškumą bei nuostabią spalvą.
Greitai ir lengvai pagaminama. Iš mišinio išeina 300 g picos padas.
Gaminimas.
Jums reikės: picos mišinio; 220 ml apie 30°C vandens.
1. Suberkite visą picos mišinį į dubenį ir supilkite šiltą vandenį.
2. Tešlą minkykite apie 2 minutes.
3. Iš gautos tešlos suformuokite norimo dydžio ir storio picos padą ir dėkite į riebalais išteptą arba kepimo popieriumi išklotą kepimo formą.
4. Dėkite į įkaitintą iki 200°C orkaitę ir kepkite apie 8-10 minučių. Ant iškepto pado dėkite patinkančius picos ingredientus ir dar kepkite apie 7-10 minučių.
Galite kepti duonkepėje pagal prietaiso instrukcijas.
Sudedamosios dalys: sumažinto riebumo saulėgrąžų baltymai, sumažinto riebumo auksinių linų sėmenų miltai, pieno baltymai, kiaušinių baltymų milteliai, sumažinto riebumo moliūgų sėklų miltai, bambuko skaidulos, balkšvojo gysločio sėklų skaidulos, tešlos kildinimo medžiaga: natrio bikarbonatas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: natūralus gliukono delta-laktonas, druska. Gali būti migdolų, žemės riešutų ir sezamo sėklų pėdsakų.
Maistinė vertė (iškepto picos pado):
Energinė vertė: 100 g | 669 kJ / 160 kcal |
Riebalai | 1,8 g |
- iš jų sočiųjų riebalų rūgščių | 0,1 g |
Angliavandeniai | 1,2 g |
- iš jų cukrų | 0,8 g |
Skaidulinės medžiagos | 10,9 g |
Baltymai | 28,4 g |
Druska | 1,27 g |
Laikymo sąlygos: Mišinį laikyti sausoje, vėsioje vietoje, vengti tiesioginių saulės spindulių.