- 100 ml – 35 kJ/ 8 kcal, Riebalai 0 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 0 g, Angliavandeniai 1,6 g, iš jų cukrų 0 g, Baltymai 0 g, Druska 0,5 g.
"Clearspring" Sojų pasta „Hatcho Miso“, ekologiška (300 g)
„Clearspring“ ekologiška tradicinė japoniška sojų pasta „Hatcho Miso“ yra tamsi, turtingo ir išskirtinio sodraus skonio. Nepasterizuota, fermentuota. Turi daug baltymų. Naudojama gaminant tradicinius japonų patiekalus, paskanina sriubas (pamėginkite įsidėti vietoj grietinės), troškinius, marinatus, padažus, užtepus, daržovių ir kitus patiekalus.
Saugus apmokėjimas internetu.
„Clearspring“ ekologiška tradicinė japoniška sojų pasta „Hatcho Miso“ yra tamsi, turtingo ir išskirtinio sodraus skonio. Nepasterizuota, fermentuota. Turi daug baltymų. Naudojama gaminant tradicinius japonų patiekalus, paskanina sriubas (pamėginkite įsidėti vietoj grietinės), troškinius, marinatus, padažus, užtepus, daržovių ir kitus patiekalus.
Miso – tai vertingas fermentuotos sojos produktas. Japonijoje gaminamas nuo 8 amžiaus, kur kasdien įvairiausiems patiekalams sunaudojama daugiau kaip 1000 tonų miso. „Hatcho Miso“ laikoma garsiausia miso rūšimi Japonijoje.
„Clearspring“ šį miso gamina tik iš aukščiausios kokybės pilnų sojos pupelių – dvigubai daugiau baltymų nei kitose miso pastose.
Natūraliai fermentuojama 2 metus medinėse kedro statinėse su unikalia koji fermentacijos kultūra.
Po atidarymo laikyti šaldytuve sandarioje pakuotėje.
Suvartoti per 6 mėn.
Japonijoje pagamintas sertifikuotas ekologiškas produktas.
Product Details
Charakteristikos
- Sudedamosios dalys:
- kultūrinės sojos pupelės* 65%, vanduo, jūros druska, skrudinti miežių miltai*. * – iš ekologinių ūkių.
- Maistinė vertė:
- (100 g): Energinė vertė 1028 kJ/246 kcal Riebalų 12 g iš jų sočiųjų 2.1 g Angliavandenių 7.3 g iš jų cukrų 0.8 g Baltymų 23 g Druskos 8.8 g
- Naudojimas
- miso ištirpinkite nedideliame kiekyje karšto vandens (apie 1 arb. š. miso ir 1 puodelis skysčio) ir dėkite į patiekalą prieš baigiant gaminti, kad verdant nežūtų vertingos maistinės medžiagos