Saulėgrąžų lecitinas (100 g)
Saulėgrąžų lecitinas yra idealus šokolado, desertų ir pagardų gamyboje.
- MMSL0024
- Priedai maistui ruošti
Saugus apmokėjimas internetu.
Aprašymas
Saulėgrąžų lecitinas yra idealus šokolado, desertų ir pagardų gamyboje. Šis saulėgrąžų lecitinas yra beskonis, smulkaus malimo ir itin gerai tirpsta.
Sudedamosios dalys: saulėgrąžų lecitinas.
Maistinė vertė:
Energinė vertė: 100 g - | 3230 kJ / 760 kcal |
Riebalai | 91 g |
- iš jų sočiųjų riebalų rūgščių | 12 g |
Angliavandeniai | 9 g |
- iš jų cukrų | 5 g |
Skaidulinės medžiagos | 26 g |
Baltymai | 0,03 g |
Druska | 0,01 g |
Laikymo sąlygos: Laikyti sausoje, vėsioje vietoje, vengti tiesioginių saulės spindulių.
Product Custom Tab

Saulėgrąžų lecitinas yra idealus šokolado, desertų ir pagardų gamyboje.
- Prekės
-
- Cukraus pakaitalai
- Miltai
- Riešutai / Riešutų kremai
- Kepimo mišiniai
- Duonos gaminiai
- Makaronai / Ryžiai
- Dribsniai / Košės
- Aliejus / Actas
- Padažai / Užtepėlės
- Saldumynai
- Gėrimai
- Džiovintos daržovės ir vaisiai
- Užkandžiai
- Priedai maistui ruošti
- Sėklos
- Prieskoniai
- KETO priedai
- Papildai
- Supermaistas
- Be gliuteno
- Be laktozės
- Veganams
- Sportuojantiems
- Kita Maisto produktai
- Mitybos planai
- Cukraus pakaitalai
Susiję produktai
- ekologiški pomidorai.
- (100 g) – 141 kJ/33 kcal: riebalai 0 g (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0 g), angliavandeniai 5.3 g (iš kurių cukrų 4.4 g), skaidulinės medžiagos 2.7 g, baltymai 1.7 g, druska 0 g.
"Alce nero" Pomidorų tyrė „Passata“, ekologiška...
Pomidorai noksta Italijos Emilia Romagna regione, Mezzano slėnyje, kuris yra Po deltoje ir pasižymi durpingu dirvožemiu. Pomidorai yra apdirbami per 8 valandas nuo derliaus nuėmimo taip išsaugant jų skonį, kvapą bei maistingumą. Puikiai tinka gardinti mėsos ir daržovių patiekalus, gaminti troškinius bei padažus. Be druskos.
- kultūrinės sojos pupelės* 65%, vanduo, jūros druska, skrudinti miežių miltai*. * – iš ekologinių ūkių.
- (100 g): Energinė vertė 1028 kJ/246 kcal Riebalų 12 g iš jų sočiųjų 2.1 g Angliavandenių 7.3 g iš jų cukrų 0.8 g Baltymų 23 g Druskos 8.8 g
- miso ištirpinkite nedideliame kiekyje karšto vandens (apie 1 arb. š. miso ir 1 puodelis skysčio) ir dėkite į patiekalą prieš baigiant gaminti, kad verdant nežūtų vertingos maistinės medžiagos
"Clearspring" Sojų pasta „Hatcho Miso“,...
„Clearspring“ ekologiška tradicinė japoniška sojų pasta „Hatcho Miso“ yra tamsi, turtingo ir išskirtinio sodraus skonio. Nepasterizuota, fermentuota. Turi daug baltymų. Naudojama gaminant tradicinius japonų patiekalus, paskanina sriubas (pamėginkite įsidėti vietoj grietinės), troškinius, marinatus, padažus, užtepus, daržovių ir kitus patiekalus.
"Ecomil" Anakardžių kremas kulinarijai be...
100% augalinis „Ecomil“ ekologiškas anakardžių kremas – tai gera alternatyva įprastai grietinėlei iš karvės pieno. Puikus kavai ir arbatai balinti. Taip pat padažams, sriuboms, troškinimui, kepiniams ir desertams gaminti. Be glitimo. Tinka veganams.
"URTEKRAM" Balkšvojo gysločio sėklų luobelės,...
Balkšvojo gysločio sėklų luobelės, dar kitaip vadinamos Psyllium, yra puikios augalinės kilmės maistinės skaidulos. Be gliuteno.
"FeelingOK" Džiūvesėliai gaminimui (500 g)
Šie keto džiūvėsiai puikiai tinka apvolioti kepamai mėsai, žuvims, daržovėms ar dėti į apkepus kaip rišamąją medžiagą.
"Konzelmann's" Avižų skaidulų milteliai (400 g)
„Konzelmann's“ avižų skaidulų milteliai naudojami labai įvairiai. Gamindami daugybę receptų padidinkite skaidulų kiekį ir greičiau pajuskite sotumo jausmą.
"Konzelmann's" Kviečių skaidulų milteliai (100 g)
Šios skaidulos puikiai tinka keto bei low carb mitybose. Kviečių skaidulos yra beskonės ir netirpios vandenyje.
Konjako milteliai (100 g)
Konjako milteliai gaminami iš konjako šaknies, dar kitaip vadinami gliukomananu. Tai ypač tinka laikantis keto, low carb ar paleo mitybų, nes puikiai sutraukia vandenį, ypač išbringsta ir suteikia ilgalaikį sotumo jausmą.
Kiti susiję produktai
Natūralus inulinas (1 kg)
100% natūralūs inulino milteliai išgauti iš trūkažolių šaknų. Tirpus skaidulų šaltinis yra puikus pasirinkimas kiekvienam, norinčiam padidinti savo kasdienį skaidulų kiekį.
Natūralus eritritolis (1 kg)
Eritritolis - tai sveika cukraus alternatyva! Jokių angliavandenių ir kalorijų neturintis natūralus cukraus pakaitalas!
Konjako milteliai (100 g)
Konjako milteliai gaminami iš konjako šaknies, dar kitaip vadinami gliukomananu. Tai ypač tinka laikantis keto, low carb ar paleo mitybų, nes puikiai sutraukia vandenį, ypač išbringsta ir suteikia ilgalaikį sotumo jausmą.
Saulėgrąžų lecitinas (100 g)
Saulėgrąžų lecitinas yra idealus šokolado, desertų ir pagardų gamyboje.
- −10%
Guaro dervos milteliai (500 g)
Guaro derva yra natūralus priedas (E412), tirštiklis, stingdanti medžiaga, daugialypiui naudojimui tinkantis užpildas.
- −20%
Natūralūs bambuko miltai (500 g)
Bambuko miltai yra puikus šaltinis baltymų, skaidulų, vitaminų ir mineralų. Jie taip pat yra žinomi dėl savo maistingumo ir naudingų savybių organizmui. Šie miltai gali būti naudojami įvairiuose maisto produktuose, tokiuose kaip duonos, košės, pyragaičiai ar kiti gaminiai, siekiant praturtinti maistą naudingomis medžiagomis.
KETO Tamsios duonos kepimo mišinys (250 g)
Linų sėklos, saulėgrąžų sėklos, obuolių skaidulos ir saulėgrąžų baltymai duonai suteikia šiek tiek aštrų, pikantišką skonį, kuris itin artimas lietuviškai juodai duonai.
KETO Šviesios duonos kepimo mišinys (250 g)
Kepkite šviežią duoną kasdien tik 3,2 g angliavandenių.