Česnakinė žiedinių kopūstų košė
Česnakinė žiedinių kopūstų košė
Porcijų skaičius: 4 | Paruošimo laikas: 25 minutės
Jums reikės:
1 didelio žiedinio kopūsto;
80 g kreminio sūrio;
2 šaukštų sviesto;
1 ½ šaukštelių česnako miltelių (galite naudoti ir šviežią);
1 šaukšto šviežio rozmarino.
Paruošimas:
1. Žiedinio kopūsto žiedynus pavirkite vandenyje 8-10 minučių. Nepervirkite. Kopūstas turėtų gražiai smeigtis šakute.
2. Išvirtus žiedynus nusunkite, kad liktų kuo mažiau vandens.
3. Į žiedinių kopūstų košę įmaišykite visus ingredientus ir sutrinkite trintuvu ar virtuviniu kombainu iki glotnios konsistencijos.
Žiedinių kopūstų košė bus švelniausios konsistencijos, jei trinsite ją trintuvu (blenderiu). Trinama tokiu būdu, ji būna tokia puri, kad rinksitės ją savo patiekalų garnyrui vėl ir vėl.
Skanaus!
Receptą sukūrė: "Ketoresult.lt".
Vienos porcijos maistinė vertė:
Angliavandeniai: 12% (3 g)
Riebalai: 80% (9 g)
Baltymai: 8% (2 g)
Kcal: 101