Šilkinė žiedinių kopūstų košė

Šilkinė žiedinių kopūstų košė

Šilkinė žiedinių kopūstų košė

Porcijų skaičius: 2 | Paruošimo laikas: 20 minučių

Jums reikės:
1 mažo žiedinio kopūsto;
1 puodelio vištienos sultinio;
⅕ puodelio parmezano;
⅕ puodelio šviežių svogūnų laiškų;
druskos, pipirų.
Paruošimas:
1. Žiedinį kopūstą susmulkinkite žiedynais.
2. Į gilią keptuvę pilkite sultinį ir sudėkite ten kopūstus. Iš pradžių užvirkite, o po to, pridengę dangčiu, troškinkite mažoje kaitroje 15-20 minučių.
3. Kiaurasamčiu išimkite žiedinius kopūstus iš sultinio ir sudėkite trinti į virtuvinį kombainą. Trinkite iki vientisos, švelnios masės.
4. Sutarkuokite parmezaną ir įmaišykite jį šaukštu į kopūstų piure. Berkite smulkintus svogūnų laiškus ir paskaninkite prieskoniais.
5. Patiekite šiltą ir, geriausiai, iškart.
Tam, kad žiedinių kopūstų košė būtų švelni, nepervirkite kopūsto sultinyje. Jei neturite virtuvinio kombaino, arba turite ir tingisi traukti ir konstruoti, čia puikiai pasitarnaus rankinė bulvių grūstuvė. 
Skanaus!
Receptą sukūrė: "Ketoresult.lt".
Vienos porcijos maistinė vertė: 
Angliavandeniai: 10% (1 g) 
Riebalai: 54% (2 g) 
Baltymai: 36% (3 g) 
Kcal: 33

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.