Sans Rival tortas

 Sans Rival tortas

Sans Rival tortas

Ingredientai biskvitams:
6 baltymų (labai kruopščiai atskirtų nuo trynio, net kruopelytė riebalo sugadins absoliučiai viską);
80 g smulkintų ir paskrudintų migdolų;
135 g migdolų miltų;
100 g eritritolio;
Žiupsnelio druskos.
Biskvitų gaminimas:
Į sausą indą supilkite baltymus ir įdėkite žiupsnelį druskos. Pradėkite plakti lėčiausiu greičiu, kol suardysite baltymo struktūrą - susidarys lengvos putos. Palaipsniui didinkite plaktuvo greitį iki maksimumo, kol gausite baltą, 2-3 kartus padidėjusią masę. Dabar po truputį, vis dar maišydami, berkite saldiklį. Turite gauti standžią masę, kuri apvertus indą niekur neišvarvės.
Suberkite migdolų miltus ir pačius migdolus, atsargiai įmaišykite į baltymų masę.
Ant kepimo popieriaus suformuokite 3 vienodo skersmens lakštus. Aš pieštuku apvedžiau lėkštę ir palei jos perimetro kraštus išdėliojau masę į tris pakankamai plonus lakštus. Jei turite silikoninį kilimėlį - drąsiai jį naudokite.
Mano orkaitė pritaikyta kepti visus 3 vienu metu. Taigi visus 3 kepiau apie 30 min. 150 laipsnių orkaitėje. Lakštai turi gautis rudi.
Atsargiai ištraukite ir atvėsusius nuimkite nuo kepimo popieriaus. Atsargiai - lakštai itin trapūs, nesulaužykite. Juos galite išsikepti iš anksto ir laikyti sandariame įpakavime, svarbiausia ne šaldytuve.

Ingredientai kremui:
6 tryniai;
60 g vandens;
100 g eritritolio (galite berti daugiau, jei mėgstate saldžiai);
Vanilės;
330 g kambario temperatūros sviesto.
Kremo gaminimas:
Dedame plakti trynius iki kol jie padidės 2 kartus ir taps šviesūs.
Tuo metu iš vandens, vanilės ir saldiklio verdame sirupą, kol ištirps saldiklis. Neleiskite sirupui užvirti, tik lėtai kunkuliuoti.
Sumažinę plaktuvo greitį iki minimumo, plona srovele į kiaušinius supilkite sirupą. Ataušinkite. Sirupą taip pat galite pasidaryti iš anksto. Išplakite sviestą po truputį į jį pildami sirupą. Viskas. Jūsų kremas paruoštas.

Torto gaminimas:
Galite sutepti tortą. Pageidautina, kad bent per naktį jis pastovėtų šaldytuve.
Mano papuošimas - kremo likutis ir juodųjų serbentų piurė išgarinta su eritritoliu. Rūgštelė labai tiko. Jei puošite uogomis, svarbiausia, nedėkite jų tiesiai ant morengo - pirmiausia šį padenkite “riebalu”.
Skanaus!
Receptą sukūrė - "Būk kietas su Keto"

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.