Salotos su kepta vištiena
Salotos su kepta vištiena
Porcijų skaičius: 2 | Paruošimo laikas: 20 minučių
Jums reikės:
200 g vištienos šlaunelių mėsos;
200 g romėniškų salotų;
60 g vyšninių pomidorų;
½ žalio agurko;
½ avokado;
30 g fetos;
30 g alyvuogių;
2 šaukštų raudonojo vyno acto;
3 šaukštų alyvuogių aliejaus;
2 česnako skiltelių;
1 šaukštelio šviežių čiobrelių;
druskos, pipirų.
Paruošimas:
1. Vištienos šlaunelių mėsą pabarstykite druska, pipirais, čiobreliais. Išspauskite česnako skilteles. Prieskonius gerai įtrinkite rankomis. Įkaitinkite keptuvėje alyvuogių aliejų ir iškepkite vištieną.
2. Susmulkinkite taip, kaip Jums skaniausia salotų lapus, pomidorus, agurką, avokadą, fetą bei alyvuoges.
3. Salotas gardinkite raudonojo vyno actu ir alyvuogių aliejumi.
4. Keptą vištieną supjaustykite ir įmaišykite į salotas arba dėkite nesmulkintus gabalėlius ant salotų viršaus.
Salotos, kvepiančios vasara, tiesa? Pabandykite vištieną kepti ant grotelių! O jei dar kepsite lauke, savo lėkštėje turėsite tikrą vasarą.
Skanaus!
Receptą sukūrė: "Ketoresult.lt".
Vienos porcijos maistinė vertė:
Angliavandeniai: 4% (7 g)
Riebalai: 76% (52 g)
Baltymai: 20% (30 g)
Kcal: 617