Keto Raffaello
Keto Raffaello
Porcijų skaičius: 25 saldainiai | Paruošimo laikas: 20 minučių (plius laikas šaldyti)
Jums reikės:
100 ml riebios plakamosios grietinėlės;
100 g sviesto;
50 g saldiklio;
100 g kokoso drožlių;
100 g kreminio sūrio;
50 g skrudintų lazdyno riešutų;
1 šaukštelio vanilės ekstrakto.
Paruošimas:
1. Grietinėlę ir sviestą užvirinkite puode. Įdėkite saldiklį ir kokoso drožles. Palikite masę atvėsti.
2. Masei atvėsus, sudėkite kreminį sūrį. Jei norisi saldžiau, pridėkite dar saldiklio.
3. Dėkite masę į šaldytuvą 2-3 valandoms.
4. Masei atvėsus, iš jos formuokite rutuliukus ir į kiekvieną jų įspauskite po skrudintą lazdyno riešutą.
5. Rutuliukus apvoliokite kokoso drožlėse ir dėkite į šaldytuvą dar vienai valandai.
Vietoj lazdyno riešutų, tam, kad saldainiai būtų dar panašesni į tikruosius “Raffaello”, galite dėti skrudintus migdolų riešutus. Tik reikėtų nulupti luobelę. Tai labai paprastai padarysite iš pradžių kelias minutes riešutus pamirkę verdančiame vandenyje, o po to - vandenyje su ledukais.
Skanaus!
Receptą sukūrė: "Ketoresult.lt".
Vieno saldainio maistinė vertė:
Angliavandeniai: 14% (3 g)
Riebalai: 79% (7 g)
Baltymai: 7% (1 g)
Kcal: 85