Migdoliniai varškės blyneliai
Migdoliniai varškės blyneliai
Porcijų skaičius: 10 blynelių | Paruošimo laikas: 25 minutės
Jums reikės:
80 g migdolų miltų;
100 g riebios varškės;
2 kiaušinių;
1 šaukšto tirpinto sviesto;
1 šaukšto saldiklio;
1 šaukštelio norimo skonio ekstrakto (vanilės, romo, mėtų,...);
1 šaukštelio kepimo miltelių;
žiupsnelio druskos.
Paruošimas:
1. Suplakite visus ingredientus trintuvu. Galite naudoti virtuvinį kombainą. Blynelius iškepsite ir tešlą maišydami ranka, bet jie nebus tokie purūs ir vientisi.
2. Įkaitintoje keptuvėje ištirpinkite sviestą ir kepkite blynelius.
Kaip ir visuose desertų receptuose, saldiklio kiekį rinkitės pagal skonį. Taip pat rinkitės savo mėgstamus priedus. Jei gaminsite saldžius blynus, paskaninkite juos skrudintomis kokosų drožlėmis ar migdolais. Jei saldiklio nedėsite, valgykite blynelius su sūdyta lašiša. Tokie blyneliai puikiai tiks ir pietums.
Skanaus!
Receptą sukūrė: "Ketoresult.lt".
Vienos porcijos (1 blynelio) maistinė vertė:
Angliavandeniai: 5% (1 g)
Riebalai: 76% (7 g)
Baltymai: 19% (4 g)
Kcal: 83