Varškės keksiukai su avietėmis
Varškės keksiukai su avietėmis
Porcijų skaičius: 2 | Paruošimo laikas: 30 minučių
Jums reikės:
150 g varškės;
3 kiaušinių;
40 g migdolų miltų;
20 g aviečių;
1 šaukšto saldiklio.
Paruošimas:
1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 oC.
2. Kiaušinių trynius atskirkite nuo baltymų.
3. Trynius išsukite su varške ir saldikliu.
4. Po truputį, maišydami, į trynių masę pilkite migdolų miltus.
5. Baltymus išplakite iki standžių putų. Išsuktus atsargiai įmaišykite į trynių masę.
6. Įmaišykite avietes.
7. Gautą masę pilkite į keksiukų formeles su popierėliais.
8. Kepkite orkaitėje 20—30 minučių, kol gražiai paruduos.
Pasirinkite, kaip Jums skaniau: avietes galite įmaišyti į masę arba jomis puošti jau iškepusius keksiukus. Jei pasirinkote įmaišyti ir naudojate šaldytas avietes, jų galite nė neatitirpinti. Keksiukams geriausiai tiktų silikoninės kepimo formelės. Nepripilkite masės per daug - keksiukai kepdami iškils.
Skanaus!
Receptą sukūrė: "Ketoresult.lt".
Vienos porcijos maistinė vertė:
Angliavandeniai: 6% (4 g)
Riebalai: 69% (21 g)
Baltymai: 25% (17 g)
Kcal: 275