Kepti kopūstai su šonine
Kepti kopūstai su šonine
Porcijų skaičius: 2 | Paruošimo laikas: 20 minučių
Jums reikės:
170 g šoninės;
450 g kopūsto;
2 šaukštų sviesto;
druskos, pipirų.
Paruošimas:
1. Šoninę susmulkinkite juostelėmis ar kubeliais. Paskrudinkite keptuvėje.
2. Sudėkite juostelėmis pjaustytus kopūstus ir sviestą. Kepkite, kol kopūstai suminkštės. Pagardinkite druska ir pipirais.
3. Patiekite su visais keptuvėje susidariusiais riebalais.
Kaip matote, tai labai paprastas receptas iš dar paprastesnių ingredientų. Gaminkite jį vėl ir vėl! Visada galite išbandyti vis kitokius prieskonius ar pridėti papildomai daržovių. Tas pats patiekalas gali suspindėti vis kitais skoniais.
Skanaus!
Receptą sukūrė: "Ketoresult.lt".
Vienos porcijos maistinė vertė:
Angliavandeniai: 5% (8 g)
Riebalai: 78% (53 g)
Baltymai: 17% (26 g)
Kcal: 612