Vištiena su smidrais
Vištiena su smidrais
Porcijų skaičius: 4 | Paruošimo laikas: 30 minučių
Jums reikės:
700 g vištienos krūtinėlės;
2 šaukštų alyvuogių aliejaus;
125 ml sojos padažo;
500 g smidrų;
6 skiltelių česnako;
2 šaukštelių malto imbiero;
3 šaukštų šviežių citrinos sulčių;
druskos, pipirų.
Paruošimas:
1. Vištienos krūtinėlę supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais.
2. Smidrus padalinkite į kelias dalis.
3. Įkaitinkite keptuvę su alyvuogių aliejumi.
4. Dėkite kepti vištieną ir smidrus.
5. Kai vištiena apkeps, sudėkite susmulkintą česnaką, imbierą. Pilkite sojos padažą, citrinos sultis ir apibarstykite prieskoniais.
6. Iškepus dėkite į lėkštę.
Prie vištienos su smidrais puikiai tiktų kartu pakepinti išlukštentas saulėgrąžas. Jos praturtintų patiekalo sudėtį papildomais riebalais, o ir skonis tikrai būtų puikus.
Skanaus!
Receptą sukūrė: "Ketoresult.lt".
1 porcijos maistinė vertė:
Angliavandeniai: 7% (5 g)
Riebalai: 27% (16 g)
Baltymai: 66% (42 g)
Kcal: 303