Keto Empanados
Keto Empanados
Ingredientai tešlai:
200 g tarkuotos mocarelos;
120 g migdolų miltų;
85 g kreminio sūrio;
1 kiaušinis;
Česnakų (pagal skonį).
Ingredientai įdarui:
300 g jautienos faršo;
1 svogūnas;
1 jalapenas;
Druska;
Pipirai.
Gaminimas:
Keptuvėje ant ghi sviesto apkepti svogūną. Ant kitos keptuvės apkepkite faršą, kol nugaruos skystis. Jį nuolat maišykite, kad taptų kuo smulkesnis. Pagardinkite prieskoniais. Į pravėsusią mėsą įdėkite smulkinto jalapeno.
Į mikrobanginę įdėkite indelį su tarkuota mocarela, kreminiu sūriu ir česnako granulėmis. Kaitinkite kas minutę pamaišydami (viso apie 3 minutes).
Į išsilydžiusį sūrį suberkite miltus, įmuškite kiaušinį. Užminkykite tešlą.
Tešlą kočiokite tarp 2 kepimo popieriaus lapų. Išpjaukite rutuliukus, įdėkite įdaro ir suformuokite pyragėlius. Tešla šiek tiek trapi. Jei įplyšo - palipdykite pirštais.
Kepkite 180 laipsnių orkaitėje 12 minučių.
Išeina: 10 Empanadų.
Skanaus!
Receptą sukūrė: "Būk kietas su Keto".