Keptas viščiukas
Keptas viščiukas
Porcijų skaičius: 6 | Paruošimo laikas: 60 minučių
Jums reikės:
1 viso viščiuko;
2 šaukštų alyvuogių aliejaus;
druskos, pipirų.
Paruošimas:
1. Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C.
2. Viščiuką įtrinkite aliejumi, prieskoniais pagal skonį.
3. Viščiuką dėkite į kepimo rankovę.
4. Kepkite orkaitėje apie 50 minučių.
5. Išėmus viščiuką, būtinai patikrinkite, ar iškepęs vidus. Vištienos vidinė temperatūra turėtų būti 75 °C.
Orkaitėje keptą vištieną ragaukite su šviežiomis daržovėmis. Na, o prieskoniai čia tiks bet kokie Jūsų mėgstami: česnakai (džiovinti ar švieži), ciberžolė, krapai, rūkytos paprikos milteliai... (čia dedame daugtaškį, nes sąrašui tikrai ribų nėra).
Skanaus!
Receptą sukūrė: "Ketoresult.lt".
1 porcijos maistinė vertė:
Angliavandeniai: 0% (0 g)
Riebalai: 45% (28 g)
Baltymai: 55% (35 g)
Kcal: 412