Keto ir Low carb Raffaello tortas
Keto ir Low carb Raffaello tortas
Šis Raffaello tortas puikiai tinka tiek vasaros, tiek žiemos šventėms! Jo skonis yra nuostabus, o viename gabalėlyje yra tik 2,8 g grynųjų angliavandenių - tai toli gražu ne nuodėmė! Kiekvienas, kuriam patinka Raffaello saldainiai, pamėgs šį mūsų tortą! Kremui rekomenduojame naudoti virtuvinį kombainą ar rankinį maišytuvą.
Ingredientai:
1 pakuotė pyrago mišinio (galima rasti čia):
400 ml vandens.
Kremui:
250 g sviesto (kambario temperatūros);
150 g kokosų kremo (galima rasti čia);
50 g migdolų riešutų kremo (galima rasti čia);
150 ml kokosų gėrimo (galima rasti čia);
80 g eritritolio cukraus pudros (galima rasti čia);
5 vanilės skonio lašų (galima rasti čia).
Papuošimui:
50 g kokosų drožlių (galima rasti čia).
Paruošimas:
1. Įkaitinkite orkaitę iki 175 ° C.
2. Paruoškite tešlą kepimo mišiniui, kaip nurodyta ant pakuotės.
3. Supilkite gautą tešlą į riebalais išteptą arba kepimo popieriumi išklotą kepimo formą ir kepkite apie 30-40 minučių, kol gražiai paruduos.
4. Leiskite pagrindui atvėsti. Supjaustykite torto pagrindą horizontaliai į dvi dalis.
5. Kokosų kremą ištirpinkite vandens vonelėje arba mikrobangų krosnelėje.
6. Į plakimo indą dėkite sviestą, ištirpintą kokosų kremą, kokosų gėrimą, vanilės skonio lašus ir eritritolio cukraus pudrą. Viską plakite, kol susidarys puri, vienalytė masė.
7. Apatinį torto biskvitą ištepkite 1/3 kokosų kremo. Ant viršaus uždėkite antrą biskvitą ir ištepkite 1/3 kremo.
8. Likusiu kremu ištepkite aplink, kad pavyktų papuošti kokoso drožlėmis.
Dėkite tortą į šaldytuvą, kad sutvirtėtų.
Skanaus!
Receptą sukūrė: Simplyketo.de