Keto ir Low carb Viduržemio jūros duonos paplotėliai
Keto ir Low carb Viduržemio jūros duonos paplotėliai
Mažai angliavandenių turintis paplotėlis savo skoniu nukels Jus į Italiją! Itin lengvai pagaminami, pagrindas yra kepimo mišinys, kuriam reikia tik vandens ir obuolių sidro acto. Itin mažai angliavandenių - tik 1,6 g grynųjų angliavandenių 100 g! Šį kartą tešlą iškočiojame labai plonai ir pagardiname Viduržemio jūros regiono ingredientais.
Ingredientai 6 duonos paplotėliams:
1 pakuotė kepimo mišinio (galima rasti čia);
500 g vandens;
40 g obuolių acto (galima rasti čia);
3 gabalėliai džiovintų pomidorų (aliejuje);
2 skiltelės česnako;
1 žiupsnelis raudonėlio;
4 šaukštai alyvuogių aliejaus;
Druska, pipirai.
Paruošimas:
1 žingsnis tešla:
1. Įkaitinkite orkaitę iki 180° C.
2. Paruoškite kepimo mišinį su vandeniu ir obuolių sidro actu pagal instrukcijas.
3. Tešlą padalinkite į šešias lygias dalis. Geriausia tešlą dėti tarp dviejų kepimo popieriaus ar maistinės plėvelės sluoksnių, kad neliptų prie pirštų ir stalo.
4. Iškočiotus paplotėlius dėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
2 žingsnis:
1. Supjaustykite saulėje džiovintus pomidorus.
2. Nulupkite česnako skilteles ir supjaustykite itin mažais gabalėliais.
3. Dubenyje sumaišykite saulėje džiovintus pomidorus, kapotą česnaką ir alyvuogių aliejų. Pagardinkite druska ir pipirais.
4. Gauta užtepėle ištepkite paplotėlius ir kepkite apie 20 minučių 180 ° C temperatūroje.
Skanaus!
Receptą sukūrė: Simplyketo.de