Bandelės su baltymų pudingu
Bandelės su baltymų pudingu
Šviežios, kvepiančios bandelės su pudingu - kaip iš kepyklos. Be kvietinių miltų, vietoj jų naudojame auksinių linų sėmenis ir balkšvojo gysločio sėklų luobelių miltus.
Ingredientai 6 vnt:
Tešlai:
275 g migdolų gėrimo (galima rasti čia);
1 pakelis sausų mielių (galima rasti čia);
150 g eritritolio (galima rasti čia);
45 g maltų migdolų;
10 g auksinių linų sėlenų (galima rasti čia);
50 g balkšvojo gysločio sėklų luobelių miltų (galima rasti čia);
1 žiupsnelis druskos;
30 g obuolių acto;
5 kiaušiniai;
Pudingui:
500 ml migdolų gėrimo arba 250 ml grietinėlės ir vandens;
60 g baltymų pudingo (galima rasti čia).
Paruošimas:
1 žingsnis tešla:
1. Migdolų gėrimą šiek tiek pašildykite, įmaišykite sausas mieles.
2. Uždenkite ir leiskite mielėms pabūti šiltoje vietoje apie 15 minučių.
3. Tuo tarpu dideliame dubenyje sumaišykite likusius sausus ingredientus.
4. Į sausą mišinį supilkite mieles, obuolių sidro acto, muškite kiaušinius ir viską sumaišykite iki vientisos tešlos.
5. Vėl uždenkite tešlą ir leiskite pakilti bent 15 minučių.
6. Tada tešlą padalinkite į 6 dalis ir iškočiokite ant miltais pabarstyto (migdolų) darbinio paviršiaus, kad susidarytų maždaug 40 cm ilgio gija. Susukite giją ratu į apskritimą. Gautus lizdelius dėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
2 žingsnis pudingas:
1. Nedideliame puode sumaišykite pudingo miltelius su migdolų gėrimu arba grietinėle ir užvirinkite.
2. Nuimkite pudingą nuo viryklės ir leiskite sutirštėti.
3 žingsnis:
1. Supilkite sutirštėjusį pudingą į lizdelius ir kepkite orkaitėje 175 ° C temperatūroje 30 minučių.
Skanaus!
Receptą sukūrė: Simplyketo.de