Kokosų, šokolado ir migdolų keksiukai
Kokosų, šokolado ir migdolų keksiukai
Vasariški raffaello stiliaus keksiukai! Kaip tik tinkamas kepinys visiems kokoso ir migdolų mylėtojams. Šių keksiukų skonis ne tik panašus į viliojantį baltąjį kokosinį saldainį, jie taip pat yra visiškai be cukraus. Keksiukai užpildyti mūsų kokoso-šokolado kremu, kuriame gausu MCT aliejaus. Tešlai naudojome šokoladinį pyrago mišinį, kuriame nėra glitimo ar grūdų, bei kuriame yra mažai angliavandenių ir kalorijų. Taigi mėgaukitės šiais skaniais Raffaello keksiukais nesigailėdami!
Ingredientai 6 keksiukams:
1. 1/2 pakuotės Keto Brownie Mix (galite rasti čia);
2. 30 gramų sviesto.
Įdarui:
1. 75 g kreminio sūrio;
2.100 g šokolado-kokosų kremo (galima rasti čia);
3. 6 migdolai.
Neskaitant to: silikoninė formelė 6 keksiukams kepti.
Paruošimas
1. Brownie kepimo mišinį sumaišykite su vandeniu ir sviestu pagal pakuotės instrukcijas ir supilkite į silikoninės formeles.
2. Kepkite keksiukus apie 25 minutes 175 °C temperatūros orkaitėje.
3. Tada leiskite visiškai atvėsti.
4. Įdarui sumaišykite kreminį sūrį ir šokolado-kokosų kremą.
5. Atvėsusių keksiukų viršų išskobkite ir užpildykite gautu kokosų kremu bei nesmulkintais migdolais.
Skanaus!
Receptą sukūrė: Simplyketo.de