Mažai angliavandenių turintys kroketai
Mažai angliavandenių turintys kroketai
Traškūs, skanūs ir be bulvių, be kvietinių miltų, be glitimo ir be sojų kroketai! Čia apsieiname be angliavandenių turinčių bulvių ir naudojame mažai angliavandenių turinčius universaliuosius salierus! Žinoma, naudojame ne bulvių košę, o gysločių luobelių miltus, kurie yra puiki glitimo alternatyva. Su kroketais geriausia dera kečupas, kuris taip pat be pridėtinio cukraus. Skanaus!
Ingredientai 2 porcijoms:
275 g salierų;
30 g maltų migdolų;
1 kiaušinis;
1 šaukštelis druskos;
5 g gysločio luobelių miltų (galite rasti čia).
Neskaitant to:
Kečiupas arba padažai be pridėtinio cukraus (galite rasti čia).
Paruošimas:
1. Salierą nulupkite, supjaustykite mažais gabalėliais ir susmulkinkite virtuviniu kombainu arba greitaeigiu trintuvu.
2. Susmulkintus salierus sudėkite į maišymo dubenį su likusiais ingredientais ir išmaišykite.
3. Iš gautos masės suformuokite apie 15 kroketų ir dėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
4. Kepkite kroketus 30-40 minučių 175°C orkaitėje.
5. Kroketus skanaukite su mėgtamu padažu.
Skanaus!
Receptą sukūrė: Simplyketo.de