Migdolų ir sūrio blynai su avietėmis
Migdolų ir sūrio blynai su avietėmis
Ingredientai 1 porcijai:
Ghee sviestas 5 g
Migdolų miltai 15 g
2 kiaušiniai
Cinamonas
Kreminis sūris 40 g
Skonio lašai
Balkšvojo gysločio luobelių miltai 5 g
Avietės 50 g
Paruošimas:
1. Kiaušinius išplakite su 2 šaukštais vandens ir kreminiu sūriu iki vientisos masės.
2. Įmaišykite migdolų miltus, maltą cinamoną, skonio lašus ir gysločio luobelių miltus.
3. Palikite mišinį 10-15 minučių, kad sutirštėtų.
4. Keptuvėje ant vidutinės ugnies ištirpinkite sviestą.
5. Kiekvienam blynui naudokite apie 2 šaukštus tešlos. Kepkite blynus apie 3-4 minutes iš vienos pusės arba kol pasirodys burbuliukai. Tada apverskite ir kepkite 1-2 minutes iš kitos pusės.
6. Valgykite su avietėmis.
Skanaus!