Lašiša su smidrais
Lašiša su smidrais
Ingredientai 1 porcijai:
Smidrai 150 g;
Ghee sviestas 10 g;
Lašiša 150 g;
Vyšniniai pomidorai 100 g;
Citrinos sultys;
Druska, pipirai.
Paruošimas:
1. Nuplaukite ir supjaustykite smidrus.
2. Lašišą pagardinkite žiupsneliu druskos ir pipirais.
3. Įkaitinkite ghee sviestą keptuvėje. Smidrus pakepinkite ant vidutinės ugnies 3 min, pagardinkite žiupsneliu druskos ir pipirais.
4. Smidrus sustumkite į vieną keptuvės pusę. Kitoje pusėje dėkite kepti lašišą.
5. Lašišą ir šparagus patiekite lėkštėje su per pusę perpjautais vyšniniais pomidorais. Apšlakstykite citrinos sultimis.
Skanaus!