Duonos bandelės

Duonos bandelės

Duonos bandelės

Ingredientai 6 duonos bandelėms:
50 g balkšvojo gysločio luobelių miltų;
150 g migdolų miltų;
5g kepimo miltelių;
1 a. š. druskos;
225 ml vandens;
2 a. š. obuolių sidro acto;
3 kiaušinių baltymų;
20 g sezamo sėklų (nebūtina).

Paruošimas:
1. Įkaitinkite orkaitę iki 175°C.
2. Dideliame dubenyje sumaišykite sausus ingredientus -  balkšvojo gysločio luobelių miltus, migdolų miltus ir kepimo miltelius. Vandenį užvirkite.
3. Į gautą miltų mišinį supilkite actą ir kiaušinių baltymus - gerai išmaišykite. Supilkite verdantį vandenį, tešlą minkykite apie 2 minutes.
4. Sudrėkinkite rankas vandeniu arba trupučiu alyvuogių aliejaus ir iš tešlos suformuokite 6 atskirus ritinėlius. Sudėkite ant kepimo popieriumi ar riebalais išteptos kepimo skardos. Apibarstykite sezamo sėklomis.
5. Kepkite orkaitėje apie 50–60 minučių (priklauso nuo dydžio). 

Skanaus!

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.