Pepperoni pica
Pepperoni pica
Ingredientai:
4 kiaušiniai;
800 g tarkuoto mocarelos sūrio;
60 g tarkuoto parmezano sūrio;
Druska, pipirai;
Pomidorų padažo;
Pepperoni;
Plonais griežinėliais pjaustytų pievagrybių;
Smulkiai pjaustytų juodųjų alyvuogių
Švieži baziliko lapeliai;
Purškiamo aliejaus.
Paruošimas:
1. Įkaitinkite orkaitę iki 200°C. Kepimo skardą išpurškite aliejumi.
2. Dubenyje sumaišykite kiaušinius, 700 g mocarelos ir parmezaną. Pagardinkite druska ir pipirais. Tolygiai paskleiskite mišinį ant kepimo skardos.
3. Kepkite iki šviesiai auksinės spalvos (12–15 minučių). Iškepusį picos pagrindą ištepkite pomidorų padažu. Ant viršaus uždėkite, pepperoni, grybų ir alyvuogių, apibarstykite likusia mocarela.
4. Kepkite, kol sūris išsilydys, dar apie 15 minučių. Paskaninkite baziliku.
Skanaus!