Sojos ir alyvuogių aliejaus marinatas mėsai
Sojos ir alyvuogių aliejaus marinatas mėsai
Ingredientai 1,5 kg mėsos:
90 ml sojos padažo;
1 citrinos sulčių;
100 ml alyvuogių aliejaus;
120 ml vorčesterio padažo;
Kelios skiltelės spausto česnako (apie 40 g);
1 v. š. itališkų prieskonių mišinio;
Druskos, juodųjų pipirų;
1 a. š. svogūnų miltelių.
Paruošimas:
1. Sudėkite visus ingredientus į dubenį ir gerai išmaišykite.
2. Į marinatą sudėkite norimo dydžio gabalėliais ar kepsniais supjaustytą mėsą. Marinuokite mažiausiai 1 valandą.
3. Kepkite ar troškinkite mėsą pagal pageidavimus.
Šį marinatą galima laikyti šaldytuve iki 5 dienų. Jei reikia, marinatą galima užšaldyti.
Skanaus!