Salotų takai su kalakutiena
Salotų takai su kalakutiena
Ingredientai 3-4 porcijoms:
2 v. š. ghee sviesto;
1 smulkintas didelis svogūnas;
600 g maltos kalakutienos (galima naudoti bet kokią norimą mėsą);
60 g pomidorų pastos;
Druska, pipirai, čili, tako prieskoniai ir kiti mėgstami prieskoniai;
Romaninių salotų lapų.
Patiekimui:
Tarkuotas mėgstamas sūris;
Pjaustyti pomidorai;
Smulkintas raudonasis svogūnas;
Smulkintas avokadas arba gvakamolė;
Šviežiai pjaustyta kalendra.
Paruošimas:
1. Įkaitinkite ghee sviestą keptuvėje, sudėkite svogūną ir kepkite, kol suminkštės. Tuomet sudėkite kalakutieną ir pagardinkite druska bei norimais prieskoniais. Kepkite mėsa kol iškeps.
2. Į iškeptą mėsą įmaišykite pomidorų pastą ir dar pakepkite kelias minutes.
3. Imkite du salotų lapus, sudėkite juos vieną ant kito ir gaminkitės taką - dėkite norimą kiekį iškeptos mėsos, barstykite sūriu, pomidoru, svogūnu, avokadu, kalendra ir patiekite.
Skanaus!