LowCarb Obuolių krepšeliai

LowCarb Obuolių krepšeliai

LowCarb Obuolių krepšeliai

Ingredientai 4 krepšeliams:

Tešlai:
125 g migdolų miltų;
15 g eritritolio;
1/2 a. š. (Guar guma);
30 g ištirpintos sviesto;
1 kiaušinio (M dydžio);
5 lašai natūralaus vanilės skonio;
Įdarui:
1/2 obuolio (Boskop), nulupto ir supjausto kubeliais;
2-3 v. š. obuolių ir cinamono užpilo;
1 v. š. rudojo eritritolio;
1/2 a. š. cinamono;
Tepimui:
1 kiaušinio trynys;
1 a. š. vandens;

Paruošimas:
1 žingsnis
Paruoškite tešlą:
Dubenyje sumaišykite migdolų miltus, eritritolį ir guaro dervą.
Sudėkite ištirpintą sviestą, kiaušinį ir vanilės esenciją.
Viską išminkyti į vientisą tešlą. Leiskite tešlai trumpai pailsėti.
2 žingsnis
Obuolių įdarui:
Nulupkite pusę obuolio ir supjaustykite mažais kubeliais.
Įkaitinkite keptuvę ir kepkite obuolių kubelius su Erythrit Gold ir cinamonu, kol jie šiek tiek karamelizuosis.
Nukelkite keptuvę nuo ugnies ir įmaišykite obuolių cinamono užtepėlę į obuolių kubelius.
3 žingsnis
Suformuokite obuolių krepšelius:
Įkaitinkite orkaitę iki 180°C.
Padalinkite tešlą į 4 lygias dalis.
Kiekvieną dalį iškočiokite tarp dviejų kepimo popieriaus lakštų ir supjaustykite kvadrato forma. Įsitikinkite, kad tešla, kuri bus viršuje, būtų šiek tiek didesnė, kad kišenės būtų užpildytos ir gerai užsandarintos.
Ant tešlos tolygiai paskirstykite obuolių įdarą.
Tešlą užlenkite ant įdaro, o kraštus sutrinkite šakute.
4 žingsnis
Kiaušinio trynį ir vandenį išplakti ir aptepti obuolių skilteles.
Kepkite iki auksinės rudos spalvos, apie 20-25 minutes.
Leiskite jiems trumpai atvėsti ir mėgaukitės obuolių apkepu.
Skanaus!

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.