Karštas vynas

Karštas vynas

Karštas vynas

Ingredientai 4-5 porcijoms:
(750 ml) butelio sauso raudono vyno;
1 apelsinas, supjaustytas griežinėliais;
8 gvazdikėliai;
2 cinamono lazdelės;
2 vienetai žvaigždinio anyžiaus;
2–4 šaukštai medaus sirupo
Jei norite, dar galima pridėti 1/4 puodelio brendžio.
Gaminimas:
1. Sumaišykite visus ingredientus puode ir įkaitinkite juos ant vidutinės ugnies. (Būkite atsargūs, nevirinkite karšto vyno - nes išvirtsite alkoholį.)
2. Sumažinkite šilumą iki žemos temperatūros, uždenkite ir leiskite vynui šilti mažiausiai 15 minučių.
3. Nukoškite.
Skanaus!
Receptą sukūrė: "NKD Living".

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.