Moliūgų skonio prieskoninė latte
Moliūgų skonio prieskoninė latte
Ingredientai:
2 šaukštai moliūgų tyrės;
Pusę šaukštelio malto prieskonių mišinio (cinamonas, imbieras, gvazdikėliai, muskatas);
1-2 šaukštai eritritolio arba rudojo eritritolio cukraus;
1 šaukštas vanilės ekstrakto;
240 ml migdolų pieno (galima keisti pasirinktu pienu);
1 šaukštas MCT aliejaus;
2 espreso arba puodelis stiprios kavos.
Gaminimas:
1. Šildykite moliūgų tyrę su prieskoniais bei eritritoliu nedideliame puode ant žemos ugnies nuolat maišydami 2–3 minutes.
2. Supilkite pieną ir šildykite iki užvirimo.
3. Nuimkite nuo ugnies, įpilkite vanilės ekstrakto, MCT aliejaus ir plakite minutę, kol pasidarys lengva putelė.
4. Į puodelį supilkite kavą bei pieną su prieskoniais.
Dėl papildomo malonumo: viršuje plakta grietinėle ir cinamonas.
Skanaus!
Receptą sukūrė: "NKD Living".