Moliūgų skonio blynai
Moliūgų skonio blynai
Ingredientai:
200 g migdolų miltų;
170 g moliūgų tyrės;
80 g eritritolio rudasis cukrus;
2 šaukštelių kepimo miltelių;
1 šaukštelis malto cinamono;
1 šaukštelis vanilės ekstrakto;
4 dideli kiaušiniai;
1/2 šaukštelio malto imbiero;
80 ml nesaldinto migdolų pieno.
Gaminimas:
1. Įkaitinkite vaflinę ir sutepkite ją aliejumi / sviestu.
2. Dideliame dubenyje sumaišykite migdolų miltus, eritritolio rudąjį cukrų, kepimo miltelius, cinamoną ir imbierą.
3. Į kitą dubelį įmuškite kiaušinius, dėkite moliūgų tyrę, pilkite migdolų pieną ir vanilės ekstraktą. Viską gerai išmaišykite.
4. Abudu gautus mišinius maišykite iki kol masė sutirštės.
5. Pilkite į vaflinę ir kepkite iki kol gražiai paruduos iš abiejų pusių.
Iš viso turėtų išeiti apie 8 nedidelius vaflius.
Skanaus!
Receptą sukūrė: “NKD Living”.