Moliūgų keksiukai

Moliūgų keksiukai

Moliūgų keksiukai

Ingredientai:
225 g moliūgų tyrės;
60 ml kokosų kremo;
4 dideli kiaušiniai;
80 g kokosų miltų;
50 g rudojo eritritolio cukraus;
1 šaukštas kepimo miltelių;
35 g moliūgų sėklų.
Gaminimas:
1. Įkaitinkite orkaitę iki 175 °C. Paruoškite keksiukų kepimo skardą – įdėkite keksiukų popierėlius arba ištepkite sviestu/aliejumi.
2. Dideliame dubenyje sumaišykite sausus ingredientus: kokosų miltus, kepimo miltelius ir rudąjį eritritolio cukrų. Išmaišykite.
3. Sausų ingredientų viduryje padarykite “šulinį” ir supilkite moliūgų tyrę, kokosų kremą ir kiaušinius. Pradėkite maišyti šaukštu, o užbaikite plakdami plakikliu iki vientisos masės.
4. Kepkite 30–40 minučių, tikrinkite ar iškepę įsmeigdami dantų krapštuką į keksiuko vidurį.
5. Išimkite keksiukus iš orkaitės ir leiskite atvėsti. Kai atvėst, apibarstykite moliūgų sėklomis.
Skanaus!
Receptą sukūrė: "NKD Living".

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.