Moliūgų keksiukai
Moliūgų keksiukai
Ingredientai:
225 g moliūgų tyrės;
60 ml kokosų kremo;
4 dideli kiaušiniai;
80 g kokosų miltų;
50 g rudojo eritritolio cukraus;
1 šaukštas kepimo miltelių;
35 g moliūgų sėklų.
Gaminimas:
1. Įkaitinkite orkaitę iki 175 °C. Paruoškite keksiukų kepimo skardą – įdėkite keksiukų popierėlius arba ištepkite sviestu/aliejumi.
2. Dideliame dubenyje sumaišykite sausus ingredientus: kokosų miltus, kepimo miltelius ir rudąjį eritritolio cukrų. Išmaišykite.
3. Sausų ingredientų viduryje padarykite “šulinį” ir supilkite moliūgų tyrę, kokosų kremą ir kiaušinius. Pradėkite maišyti šaukštu, o užbaikite plakdami plakikliu iki vientisos masės.
4. Kepkite 30–40 minučių, tikrinkite ar iškepę įsmeigdami dantų krapštuką į keksiuko vidurį.
5. Išimkite keksiukus iš orkaitės ir leiskite atvėsti. Kai atvėst, apibarstykite moliūgų sėklomis.
Skanaus!
Receptą sukūrė: "NKD Living".