Aštriai saldus bekonas
Aštriai saldus bekonas
Ingredientai:
1/2 puodelio rudojo eritritolio cukraus;
1 šaukštelis malto cinamono;
1/4 šaukštelio aitriosios paprikos miltelių;
12 juostelių bekono.
Gaminimas:
1. Įkaitinkite orkaitę iki 175C. Ant kepimo skardos patieskite kepimo popierių ir šiek tiek ištepkite jį aliejumi.
2. Dubenėlyje sumaišykite eritritolio rudąjį cukrų, cinamoną ir aitriosios paprikos miltelius.
3. Kiekvieną bekono gabaliuką iš abiejų pusių gerai aptepkite paruoštu prieskonių mišiniu. Sudėkite ant paruoštos kepimo skardos.
4. Kepkite 35 - 40 minučių arba kol bekonas taps traškus ir lengvai paruduos.
5. Išimkite iš orkaitės ir leiskite atvėsti bent 5 minutes.
Skanaus!
Receptą sukūrė: “NKD Living”.