Cesario salotų padažas

Cesario salotų padažas

Cesario salotų padažas

Porcijų skaičius: 4 | Paruošimo laikas: 10 minučių

Jums reikės:
40 g tarkuoto parmezano sūrio;
125 ml alyvuogių aliejaus;
1 šaukšto garstyčių;
1 šaukštelio raudonojo vyno acto;
½ česnako skiltelės;
20 g ančiuvių;
½ citrinos sulčių;
druskos ir pipirų.
Paruošimas:
1. Dubenyje sumaišykite visus ingredientus iki vientisos masės. Druskos ir pipirų dėkite pagal skonį.
2. Norėdami gauti skystesnę konsistenciją, praskieskite vandeniu. Šaldytuve šį padažą galite laikyti 4-5 dienas.
Skanaus!
Receptą sukūrė: "Ketoresult.lt".
1 porcijos maistinė vertė: 
Angliavandeniai: 1% (1 g) 
Riebalai: 91% (31 g) 
Baltymai: 8% (6 g) 
Kcal: 298

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.