Cesario salotų padažas
Cesario salotų padažas
Porcijų skaičius: 4 | Paruošimo laikas: 10 minučių
Jums reikės:
40 g tarkuoto parmezano sūrio;
125 ml alyvuogių aliejaus;
1 šaukšto garstyčių;
1 šaukštelio raudonojo vyno acto;
½ česnako skiltelės;
20 g ančiuvių;
½ citrinos sulčių;
druskos ir pipirų.
Paruošimas:
1. Dubenyje sumaišykite visus ingredientus iki vientisos masės. Druskos ir pipirų dėkite pagal skonį.
2. Norėdami gauti skystesnę konsistenciją, praskieskite vandeniu. Šaldytuve šį padažą galite laikyti 4-5 dienas.
Skanaus!
Receptą sukūrė: "Ketoresult.lt".
1 porcijos maistinė vertė:
Angliavandeniai: 1% (1 g)
Riebalai: 91% (31 g)
Baltymai: 8% (6 g)
Kcal: 298