Česnakinis padažas
Česnakinis padažas
Porcijų skaičius: 4 | Paruošimo laikas: 10 minučių
Jums reikės:
1 kiaušinio trynio;
2 česnako skiltelių;
180 ml avokado aliejaus arba alyvuogių aliejaus;
½ šaukštelio aštrių prieskonių;
1 šaukšto citrinos sulčių;
3 šaukštų graikiško jogurto;
½ šaukštelio druskos;
¼ šaukštelio pipirų.
Paruošimas:
1. Išspauskite česnaką į dubenėlį. Įmuškite kiaušinio trynį ir gerai išplakite.
2. Pilkite aliejų nedidele srovele, intensyviai plakdami.
3. Dėkite jogurtą, pilkite citrinos sultis ir prieskonius. Viską gerai išplakite. Šaldytuve šį padažą galite laikyti 4-5 dienas.
Kai skubate ir norisi kažko lengvai užkasti, galite juo paskaninti paprasčiausius virtus brokolius ar žaliąjį kopūstą (kale).
Skanaus!
Receptą sukūrė: "Ketoresult.lt".
1 porcijos maistinė vertė:
Angliavandeniai: 1% (1 g)
Riebalai: 98% (46 g)
Baltymai: 1% (1 g)
Kcal: 413