Česnakinis padažas

Česnakinis padažas

Česnakinis padažas

Porcijų skaičius: 4 | Paruošimo laikas: 10 minučių

Jums reikės:
1 kiaušinio trynio; 
2 česnako skiltelių;
180 ml avokado aliejaus arba alyvuogių aliejaus;
½ šaukštelio aštrių prieskonių;
1 šaukšto citrinos sulčių;
3 šaukštų graikiško jogurto;
½ šaukštelio druskos;
¼ šaukštelio pipirų.
Paruošimas:
1. Išspauskite česnaką į dubenėlį. Įmuškite kiaušinio trynį ir gerai išplakite.
2. Pilkite aliejų nedidele srovele, intensyviai plakdami.
3. Dėkite jogurtą, pilkite citrinos sultis ir prieskonius. Viską gerai išplakite. Šaldytuve šį padažą galite laikyti 4-5 dienas.
Kai skubate ir norisi kažko lengvai užkasti, galite juo paskaninti paprasčiausius virtus brokolius ar žaliąjį kopūstą (kale).
Skanaus!
Receptą sukūrė: "Ketoresult.lt".
1 porcijos maistinė vertė: 
Angliavandeniai: 1% (1 g)
Riebalai: 98% (46 g) 
Baltymai: 1% (1 g) 
Kcal: 413

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.