Sviestinis padažas

Sviestinis padažas

Sviestinis padažas

Porcijų skaičius: 4 | Paruošimo laikas: 15 minučių

Jums reikės: 
150 g sviesto;
1 kiaušinio trynio;
1 šaukšto garstyčių;
1 šaukštelio citrinos sulčių;
žiupsnelio druskos ir pipirų.
Paruošimas:
1. Keptuvėje ištirpinkite sviestą. Supilkite į indą ir leiskite atvėsti.
2. Dubenyje sumaišykite kiaušinių trynius ir garstyčias. Lėtai pilkite sviestą, nuolat plakdami mikseriu.
3. Plakite tol, kol padažas pasidarys tirštas. Įpilkite citrinos sulčių. Pagardinkite druska ir pipirais.
Šaldytuve šį padažą galite laikyti 5-7 dienas. Padažas su kiekviena diena vis tirštės. Sutirštėjusį jį ypač gardu patiekti su karšta mėsa: jis nuostabiai išsilydo ir suteikia mėsai nepakartojamo švelnumo.
Skanaus!
Receptą sukūrė: "Ketoresult.lt".
1 porcijos maistinė vertė: 
Angliavandeniai: 3% (4 g) 
Riebalai: 98% (32 g)
Baltymai: 2% (1 g) 
Kcal: 285

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.