- kakavos pasta, saldikliai (eritritolis, steviolio glikozidai (0,026%), kakavos sviestas, inulinas, riebūs kakavos milteliai, šaltyve džiovintos miško uogos (2%), emulsiklis (saulėgrąžų lecitinas), natūralūs kvapikliai (miško uogos ir vanilė).
- 100 g – 1671 kJ/ 406 kcal, Riebalai 36 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 22 g, Angliavandeniai 34 g, iš jų cukrų 1 g, iš jų polioliai 29 g, Baltymai 7 g, Skaidulinės medžiagos 18 g, Druska 0,09 g.
"Torras" Baltojo šokolado lašai (1 kg)
Jei manote, kad negalima šokolado, klystate – šie „Torras“ šokolado lašai yra puikus pasirinkimas! 100 g tik 7 g grynųjų angliavandenių turintis šokoladas be pridėtinio cukraus užkandžiams ar kepiniams kepti bei puošti. Pagaliau užkandžiauti galima be sąžinės graužaties!
Saugus apmokėjimas internetu.
Aprašymas
Jei manote, kad negalima šokolado, klystate – šie „Torras“ šokolado lašai yra puikus pasirinkimas! 100 g tik 7 g grynųjų angliavandenių turintis šokoladas be pridėtinio cukraus užkandžiams ar kepiniams kepti bei puošti. Pagaliau užkandžiauti galima be sąžinės graužaties!
- Be pridėtinio cukraus;
- Turi skaidulinių medžiagų ir baltymų;
- 100 g yra tik 7 g angliavandenių;
- Be glitimo, laktozės ir sojos;
„Torras“ reiškia tradicinį šokolado amatą ir gaminimą Žironoje Katalonijos šiaurės rytuose. „Torras“ yra vieni iš nedaugelio šokolado gamintojų, mokančių gaminti šokoladą be pridėtinio cukraus.
Sudedamosios dalys: saldiklis (maltitolis), kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai (19%), inulinas, emulsiklis (saulėgrąžų lecitinas), natūrali vanilės kvapioji medžiaga. Per didelis vartojimas gali laisvinti vidurius. Gali būti pieno ir riešutų pėdsakų.
Maistinė vertė:
Energinė vertė: 100 g - | 1920 kJ / 464 kcal |
Riebalai | 32 g |
- iš jų sočiųjų riebalų rūgščių | 19 g |
Angliavandeniai | 57 g |
- iš jų cukrų | 7 g |
- iš jų poliolių | 50 g |
Skaidulinės medžiagos | 4 g |
Baltymai | 5 g |
Druska | 0,2 g |
Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje vietoje, vengti tiesioginių saulės spindulių.