- kakavos pasta, saldikliai (eritritolis, steviolio glikozidai (0,026%), kakavos sviestas, inulinas, riebūs kakavos milteliai, mėtų lapai (3%), emulsiklis (saulėgrąžų lecitinas), natūralūs kvapikliai (mėta ir vanilė).
- 100 g – 1672 kJ/ 406 kcal, Riebalai 37 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 22 g, Angliavandeniai 33 g, iš jų cukrų 0,5 g, iš jų polioliai 29 g, Baltymai 7 g, Skaidulinės medžiagos 17 g, Druska 0,09 g.
"Sweet&Safe" Pieniškas šokoladas su quinoa ir vyšniomis (90 g)
Aksominis ir kreminis pieniškas šokoladas su quinoa ir vyšniomis yra nuostabaus skonio. Paragauk ir negalėsi sustoti. Saldintas tik natūraliais saldikliais – stevija ir eritritoliu – turi 23 % mažiau kalorijų nei įprastas pieniškas šokoladas.
Saugus apmokėjimas internetu.
Aprašymas
Aksominis ir kreminis pieniškas šokoladas su quinoa ir vyšniomis yra nuostabaus skonio. Paragauk ir negalėsi sustoti. Saldintas tik natūraliais saldikliais – stevija ir eritritoliu – turi 23 % mažiau kalorijų nei įprastas pieniškas šokoladas. Gaivus vyšnių skonis ir quinoa traškesys nuves jus į skonių kelionę.
- Be pridėtinio cukraus;
- Tinka keto bei low carbs mityboms;
- Saldintas tik natūraliais saldikliais;
- Be palmių aliejaus;
- Daug skaidulinių medžiagų;
- Šilkinė šokolado tekstūra.
Sudedamosios dalys: saldikliai (eritritolis 24,3%, steviolio glikozidai 0,04%), nugriebto pieno milteliai, kakavos sviestas, kakavos masė, quinoa traškučiai (5%), inulinas, pieno riebalai, liofilizuotos vyšnios (2%), emulsikliai (sojų lecitinas, poliglicerolio poliricinoleatas), natūralaus rūgščių vyšnių skonis, vanilinas. Kakavos kiekis: ne mažiau kaip 33,5%, pieno kiekis: mažiausiai 28%. Gali būti riešutų ir pieno pėdsakai. Per didelis vartojimas gali laisvinti vidurius.
Maistinė vertė:
Energinė vertė: 100 g - | 1734,1 kJ / 418,3 kcal |
Riebalai | 30,8 g |
- iš jų sočiųjų riebalų rūgščių | 18,8 g |
Angliavandeniai | 43,1 g |
- iš jų cukrų | 14,8 g |
- iš jų poliolių | 24,3 g |
Skaidulinės medžiagos | 10,1 g |
Baltymai | 11,4 g |
Druska | 0,28 g |
Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje vietoje, vengti tiesioginių saulės spindulių.