- kakavos pasta, saldikliai (eritritolis, steviolio glikozidai (0,026%), kakavos sviestas, inulinas, riebūs kakavos milteliai, mėtų lapai (3%), emulsiklis (saulėgrąžų lecitinas), natūralūs kvapikliai (mėta ir vanilė).
- 100 g – 1672 kJ/ 406 kcal, Riebalai 37 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 22 g, Angliavandeniai 33 g, iš jų cukrų 0,5 g, iš jų polioliai 29 g, Baltymai 7 g, Skaidulinės medžiagos 17 g, Druska 0,09 g.
"Sweet&Safe" Juodasis šokoladas su avietėmis ir kanapių sėklomis (90 g)
Aksominis ir kreminis juodasis šokoladas su avietėmis ir kanapių sėklomis yra nuostabaus skonio. Paragauk ir negalėsi sustoti. Saldintas tik natūraliais saldikliais – stevija ir eritritoliu – turi 30 % mažiau kalorijų nei įprastas juodasis šokoladas.
Saugus apmokėjimas internetu.
prašymas
Aksominis ir kreminis juodasis šokoladas su avietėmis ir kanapių sėklomis yra nuostabaus skonio. Paragauk ir negalėsi sustoti. Saldintas tik natūraliais saldikliais – stevija ir eritritoliu – turi 30 % mažiau kalorijų nei įprastas juodasis šokoladas. Gaivus aviečių skonis ir kanapių sėklų traškesys nuves jus į skonių kelionę.
- Be pridėtinio cukraus;
- Tinka keto bei low carbs mityboms;
- Saldintas tik natūraliais saldikliais;
- Be palmių aliejaus;
- Daug skaidulinių medžiagų;
- Šilkinė šokolado tekstūra.
Sudedamosios dalys: saldikliai (eritritolis 30,4%, steviolio glikozidai 0,01%), kakavos sviestas, kakavos masė, inulinas, kanapių sėklos (8%), sumažinto riebumo kakava, džiovintos avietės (2%), emulsikliai (sojų pupelių lecitinas, poliglicerolio poliricinoleatas), aviečių kvapiosios medžiagos, vanilinas. Kakavos kiekis: mažiausiai 48%. Gali būti riešutų ir pieno pėdsakai. Per didelis vartojimas gali laisvinti vidurius.
Maistinė vertė:
Energinė vertė: 100 g - | 1626 kJ / 389 kcal |
Riebalai | 33,7 g |
- iš jų sočiųjų riebalų rūgščių | 19,3 g |
Angliavandeniai | 34,9 g |
- iš jų cukrų | 2,4 g |
- iš jų poliolių | 30,4 g |
Skaidulinės medžiagos | 21,5 g |
Baltymai | 6,2 g |
Druska | 0,08 g |
Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje vietoje, vengti tiesioginių saulės spindulių.