- kakavos pasta, saldikliai (eritritolis, steviolio glikozidai (0,026%), kakavos sviestas, inulinas, riebūs kakavos milteliai, mėtų lapai (3%), emulsiklis (saulėgrąžų lecitinas), natūralūs kvapikliai (mėta ir vanilė).
- 100 g – 1672 kJ/ 406 kcal, Riebalai 37 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 22 g, Angliavandeniai 33 g, iš jų cukrų 0,5 g, iš jų polioliai 29 g, Baltymai 7 g, Skaidulinės medžiagos 17 g, Druska 0,09 g.
"Lizak" Vyšnių skonio ledinukas su vitaminais (6 g)
Aprašymas
Becukris vyšnių skonio ledinukas su vitaminu C ir D. Ledinukai palaiko fiziologinį danties paviršiaus valymą, didindamas seilių srautus apsaugo nuo seilių pH kritimo ir padidina jų šarmingumą, taip padėdamas apsaugoti dantų paviršių nuo žalingo rūgščių poveikio, taip pat mažina gliukozės kiekį seilėse, o ledinuko sudėtyje esantis cukraus pakaitalas – ksilitolis, padeda išlaikyti dantų mineralizaciją. Vitaminas D padeda išlaikyti sveikus kaulus ir dantis, o vitaminas C palaiko imuninę ir nervų sistemas, vaidina svarbų vaidmenį palaikant energijos apykaitą.
Sudedamosios dalys: saldiklis: ksilitolis; izomaltas; rūgštingumo reguliatoriai: citrinos rūgštis; natūrali vyšnių kvapioji medžiaga; priemonės nuo sukepimo: riebalų rūgščių magnio druskos, gumiarabikas; l-askorbo rūgštis (vitaminas C); spalva: paprikos ekstraktas, kapsantinas, kapsorubinas; džiovintos vyšnios (0,3%); saldiklis: steviolio glikozidai; (niacinas); DL-alfa-tokoferilo acetatas (vitaminas E); cinko gliukonatas (cinkas); kalcio D-pantotenatas (pantoteno rūgštis); tiamino mononitratas (vitaminas B1); riboflavinas (vitaminas B2); piridoksino hidrochloridas (vitaminas B6); retinilacetatas (vitaminas A); pteroilmonoglutamo rūgštis (folio rūgštis); natrio selenatas (selenas); D-biotinas (biotinas); cholekalciferolis (vitaminas D); cianokobalaminas (vitaminas B12). Per didelis vartojimas gali laisvinti vidurius.
Maistinė vertė:
Energinė vertė: 100 g - | 972 kJ / 233 kcal |
Riebalai | 1,4 g |
- iš jų sočiųjų riebalų rūgščių | 1,4 g |
Angliavandeniai | 91 g |
- iš jų cukrų | <0,5 g |
- iš jų poliolių | 88 g |
Skaidulinės medžiagos | 0,9 g |
Baltymai | <0,5 g |
Druska | 2,07 g |
Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje vietoje, vengti tiesioginių saulės spindulių.