- kakavos pasta, saldikliai (eritritolis, steviolio glikozidai (0,026%), kakavos sviestas, inulinas, riebūs kakavos milteliai, šaltyve džiovintos miško uogos (2%), emulsiklis (saulėgrąžų lecitinas), natūralūs kvapikliai (miško uogos ir vanilė).
- 100 g – 1671 kJ/ 406 kcal, Riebalai 36 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 22 g, Angliavandeniai 34 g, iš jų cukrų 1 g, iš jų polioliai 29 g, Baltymai 7 g, Skaidulinės medžiagos 18 g, Druska 0,09 g.
"EPbar" "Kuvalda" batonėlis (55 g)
Aprašymas
Aplieti juodu becukriu šokoladu, viduje su traškiais ryžių trapučiais, pagardinti tikru kakavos sviestu. Skonis tikrai maloniai nustebins.
Batonėlis puikiai tiks tiek pusryčiams, tiek sočiam bei skaniam užkandžiui prie kavos ar arbatos! Po šio skanėsto jausite ilgą pasisotinimą, tad užkandžiauti menkiaverčiais saldumynais noras ženkliai sumažės! Sukurtas jis taip, kad ne tik pasisotintumėte, bet ir palepintumėte savo gomurį. Užkandžiaukite sveikiau kartu su EPbar!
- Be pridėtinio cukraus;
- Be GMO;
- Be palmių aliejų.
Sudedamosios dalys: juodasis šokoladas 44.7% (kakavos masė, saldiklis (maltitolis), kakavos sviestas, emulsikliai (saulėgrąžų lecitinas, poliglicerolio poliricinoleatas), kvapioji medžiaga vanilinas), žemės riešutų kremas, datulės, liesi kakavos milteliai 4%, ryžių traškučiai (ryžių miltai 87%, rapsų aliejus, druska, natrio karbonatas), kokoso riešutų kremas, kakavos sviestas, emulsiklis (saulėgrąžų lecitinas), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (kalio karbonatai), valgomoji druska. Produkte gali būti kitų riešutų pėdsakų. Vartojant dideliais kiekiais gali turėti vidurius laisvinantį poveikį.
Maistinė vertė:
Energinė vertė: 100 g - | 2314 kJ / 553 kcal |
Riebalai | 40,4 g |
- iš jų sočiųjų riebalų rūgščių | 17,6 g |
Angliavandeniai | 40,7 g |
- iš jų cukrų | 12,4 g |
- iš jų poliolių | 17,2 g |
Skaidulinės medžiagos | 8,9 g |
Baltymai | 11,1 g |
Druska | 0,29 g |
Laikymo sąlygos: Laikyti sausoje, vėsioje vietoje, vengti tiesioginių saulės spindulių.