- kakavos pasta, saldikliai (eritritolis, steviolio glikozidai (0,026%), kakavos sviestas, inulinas, riebūs kakavos milteliai, mėtų lapai (3%), emulsiklis (saulėgrąžų lecitinas), natūralūs kvapikliai (mėta ir vanilė).
- 100 g – 1672 kJ/ 406 kcal, Riebalai 37 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 22 g, Angliavandeniai 33 g, iš jų cukrų 0,5 g, iš jų polioliai 29 g, Baltymai 7 g, Skaidulinės medžiagos 17 g, Druska 0,09 g.
"AllNutrition" Sausainiai su lazdyno riešutų ir kakavos įdaru (130 g)
All Nutrition “Nut Love Double Chocolate” sausainiai be palmių aliejaus ir pridėtinio cukraus. Nepakartojamo skonio sausainiai su gardžiu įdaru.
Saugus apmokėjimas internetu.
Aprašymas
All Nutrition “Nut Love Double Chocolate” sausainiai be palmių aliejaus ir pridėtinio cukraus. Nepakartojamo skonio sausainiai su gardžiu įdaru.
Tikras išsigelbėjimas saldumynų mėgėjams, vengiantiems kalorijų, palmių aliejaus bei cukraus.
Vienoje pakuotėje 6 sausainiai.
Sudedamosios dalys: lazdyno riešutų ir kakavos kremas (28%) (saldiklis: maltitolis, rapsų aliejus, išrūgų baltymai (pienas), kukurūzų krakmolas, sumažinto riebumo pieno milteliai, lazdyno riešutų pasta (1,6%), kakavos milteliai (1,1%), emulsiklis: lecitinai, kvapioji medžiaga), kvietiniai miltai, pieniškas šokoladas (17%) (saldiklis: maltitolis, nenugriebto pieno milteliai, kakavos sviestas, kakavos pasta, išrūgų baltymai (pienas), emulsiklis: lecitinai), augaliniai riebalai (kokosų, rapsų aliejus), saldiklis: maltitolis, sojų miltai, išrūgų baltymai (pienas), kiaušinių masė, druska, tešlos kildinimo medžiaga (amonio karbonatas, natrio karbonatas), kvapioji medžiaga. Gali būti žemės riešutų, kitų riešutų ir sezamo sėklų pėdsakų. Per didelis vartojimas gali sukelti viduriavimą.
Maistinė vertė:
Energinė vertė: 100 g | 1837 kJ / 443 kcal |
Riebalai | 28 g |
- iš jų sočiųjų riebalų rūgščių | 15 g |
Angliavandeniai | 54 g |
- iš jų cukrų | 2,7 g |
- iš jų poliolių | 35 g |
Skaidulinės medžiagos | 2,3 g |
Baltymai | 6,1 g |
Druska | 0,3 g |
Laikymo sąlygos: Laikyti sausoje, vėsioje vietoje, vengti tiesioginių saulės spindulių.